Oavsett om du är en återvändande entusiast eller någon som vill komma in i airsoft efter lockdown, så finns det några saker du behöver för att se till att du har i din väska så att du kan komma tillbaka till handlingen! Beroende på vilken utrustning du redan har och vilken typ av airsoft-pistol du väljer att använda, kan de saker du kan behöva för att ge dig den bästa airsoft upplevelsen variera, men här är en lista med 10 saker du bör få för att få fart på din karriär.

Airsoft Skyddsglasögon

När det gäller spelet är säkerheten den främsta prioriteringen för att säkerställa att alla kan ha det bra. Innan du kan börja spela måste du bära ordentliga skyddsglasögon. Det finns ett par olika stilar du kan välja mellan, där den mest populära är genomskinlig plast i flera lager och den andra är en nätglasögon. En nackdel med nätglasögon, de är mörkare och något svårare att se ur. Men plastglasögon är lättare att se ur men kan imma. Vad du än väljer måste du ha dina glasögon för att vara redo att spela.

Nätskyddsmask/gumsskydd

Att tänka på

  • se till att glasögonen håller från en stark kula på nära håll
  • var noga med att skaffa imspray
  • försök undvika glasögon som immar
  • välj gärna något som skyddar resten av ansiktet

Även om munskydd inte alltid är obligatoriskt på airsofts sajter, tycker vi att de bör stå högst upp på alla kitlista för alla spelare. Det finns ett par alternativ för detta, beroende på dina önskemål. Den första är en metallmask som skyddar hela ditt ansikte och näsa från inkommande eld. Alternativt, för att skydda dina tänder kan du bära ett tandköttsskydd upptill, men detta skyddar inte ditt ansikte.

Att välja rätt skydd som passar dig är viktigt, ännu viktigare är att den skyddar ögonen från starka kulor

Jens Eriksson

Hydration blåsa

Airsoft milsim nordicmilsim spelare soft air gun

När man kommer in på sommaren med varmare väder (förhoppningsvis) och all träning som airsoft kräver är det viktigt att hålla sig hydrerad. Även om det är möjligt att bära en flaska, kan de svänga och komma i vägen när de försöker manövrera i ett spel. En enkel lösning på detta är en vätskeblåsa som är en vattenflaska ryggsäck med ett munstycke som du kan använda medan du bär det. Detta innebär att du inte behöver stanna eller hindras av en standardflaska.

Batterier, batterier och mer batterier

De flesta större airsoftgevär är batteridrivna vilket innebär att du måste vara beredd på att dina batterier dör. Om du är en ny spelare bör du se till att du har 2-3 reservbatterier för en dag med airsoft beroende på hur törstig ditt gevär är efter kraft. För returnerande spelare – det är viktigt att kontrollera alla dina batterier och deras skick. Om de inte laddades regelbundet över lockdown finns det en chans att de långsamt kan ha dött, vilket betyder att de kanske inte håller sin fulla laddning. Det är värt att kolla innan du blir utelämnad av juice på fältet.

Gas

Predator Ultra Gas från Supply

Om din pistol inte tar batterier, finns det en god chans att du behöver gas för att driva den. Det finns många olika märken och typer av gas så se till att du gör en del efterforskningar och väljer den bästa för dig. Det är ibland en smart idé att ha en stor flaska för användning hemma och i början av dagen och en liten flaska som blir mycket lättare att bära när man spelar efter påfyllning i fält.

Tidningar och enkla fyllmedel

Magasin med hög kapacitet

Det finns inget mer frustrerande än att vara i en eldstrid och få slut på ammunition och det finns två sätt att se till att du alltid är redo. Den första är att se till att du har reservmagasin till din pistol; det går mycket snabbare att byta magasin än att fylla på tomma. Det finns dock en gräns för antalet du kan bära och det är då en snabblastare kommer väl till pass. Med en av dessa kan du snabbt fylla på dina förbrukade tidningar när du får chansen. Så om du vill ha den mest sömlösa upplevelsen är förberedd det bästa möjliga sättet.

väst/rig

Med all din gas, magasin och snabbfyllare kanske du undrar var du ska förvara allt detta. Med karossriggning kan du hålla en imponerande mängd utrustning inklusive extramaterial som granater. Om du inte vill att dina fickor buktar ut är detta det bästa sättet att sprida ut vikten på ett sätt så att du enkelt kan komma åt allt du behöver. Dessa riggar finns i alla olika färger och stilar, och vissa kan till och med anpassas med kardborreband, vilket betyder att du kan lagra hur du vill ha den!

Lämpligt kamouflage

Ghillie prickskytt

Oavsett om du återvänder till din vanliga anläggning, någon nystans eller det är första gången du spelar, kommer du att vilja välja dina kläder som matchar. När du spelar i en skog bör du se till att du har standard RGB-camo vilket betyder att den har rött, grönt och brunt eller för en torrare skog med mindre mörka färger kan multiterrängmönstret vara mer lämpligt. Naturligtvis, med en inomhusarena kan det vara lämpligare att bära svarta och mer urbana färger för att se till att du inte sticker ut. Var du än spelar kan du smälta in med ordentliga förberedelser.

BBs

Utan BBs skulle det inte finnas någon airsoft så det är viktigt att se till att du håller dina gömmor fulla. Om du är ny kommer standard BBs kommer att fungera perfekt tills du har listat ut din pistol och din spelstil, de finns i alla möjliga vikter och färger från lättviktsvit till de tyngre mer exakta svarta BB:arna. Att ändra dina BBs kan innebära att dina kulor kommer att flyga rakare, resa längre sträcka och till och med vara svårare att se när du skjuter för att dölja din position. Du kunde bara stanna där men om du ville gå ett steg längre kan du använda glow in the dark eller spårkulor, dessa alternativ gör det lättare att följa dina pellets i svagt ljus.

Rengörings- och underhållsutrustning

Silicone Gun Oil 35 Spray

Den viktigaste delen av att äga och använda en markör är rengöring och underhåll av dess skick. Oavsett om du inte har använt det på månader eller om det är en helt ny pistol är det en bra idé att rengöra ditt gevär före och efter användning. Smuts, damm och lera kommer in i din pistol och kan med tiden leda till skador och prestandaproblem, så det är viktigt att rengöra den ordentligt. Du kan använda Grease och silikonspray när du har rengjort den för att minska slitaget och se till att din pistol fungerar optimalt.

Här på har vi ett stort utbud av rengörings- och underhållsprodukter för alla dina behov, klicka här för att se alla våra produkter.