Lite fakta om falska varumärken och kopior

Närvaron av falska varumärken och nyheter via Internet-medier tvingar forskare och utövare att förstå konsekvenserna av detta fenomen på marknadsföringsaktiviteter. Överraskande nog har ingen marknadsundersökning hittills analyserat effekten av falska nyheter.

På konsumenternas utvärderingar av ett varumärke som annonseras på samma webbsida. På auktionsportaler finns det horder av bedrägerier som väntar på människor som inte vet betydelsen av ordet ”replika”.

Varför gör fuskare det?

Eftersom de kan utnyttja sådana människor för att tjäna enkla pengar. De säljer förfalskade skjortor som beskriver dem som kopior. Det är en hög med skräp! De säljer falska, olagliga tröjor som inte har rätt att kallas kopior eller till och med fotbollströjor.

Falska handväskor utgör och hälsorisk för allmänheten

Denna missuppfattning kommer från det vanliga misstaget att klumpa ihop handväskor med alla förfalskade varor. I verkligheten utgör vissa förfalskade varor som kosmetika eller mediciner en allvarlig hälsorisk, men det finns inga bevis som visar att falska handväskor utgör någon hälsorisk.

Vissa kemikalier som används vid tillverkning av handväskor kan vara riskabla, men ingen slutprodukt har någonsin visat sig vara farlig av världens regeringar. Att vara en helt medveten läsare kommer du att se, tack vare mina artiklar, att falska skjortor som till synes ser identiska ut med de ursprungliga skjortorna egentligen inte har någon koppling till officiella produkter.

Falska handväskor stöder terrorism, narkotikahandel och gäng

Nyhetsrubriker avsedda att fånga uppmärksamhet skriker ofta myter om hur väskor stöder organiserad brottslighet. Det kan låta som en undvikning, men även om förfalskade varor indirekt kan stödja terrorism, kan andra vardagsföremål stödja terrorism mer direkt.

Slutsats om replika bedrägerier

Är mer medvetenhet och fakta, eller för att vara mer värdefullt är brist på det basen som replika skojarna fungerar på. Vi är här för att hjälpa dig få denna medvetenhet så att du inte luras igen. Kom ihåg att kopia innebär officiell och original produkt och aldrig koppla replika med förfalskade varor igen.